Автор
Woman.bg

Камерън Диас пише книга за здравословното хранене

Холивудската актриса Камерън Диас се е захванала с писането на книга.

В своето произведение 39-годишната красавица ще разкаже за това колко е важно младите момичета да се хранят здравословно и пълноценно.

Оказва де, че звездата от „Ангелите на Чарли” се е вдъхновила от колежката си и приятелка Гуинет Полтроу, която дава модни,здравни съвети и рецепти в лайфстайл списанието си Goop!

Камерън е много впечатлена от факта, че Гуинет използва славата си, за да влияе положително на хората и да им помага, посочват от издателството.

Чаровната актриса започва да обръща повече внимание на здравословния начин на живот след 2008-ма година, когато баща й Емилио Диас умира от пневмония.

Звездата обаче не иска книгата ѝ да се превръща в наръчник за диети. В него ще включи съвети от известните си приятелки Дрю Баримор, Дженифър Лопес и, разбира се, Гуинет Полтроу.

"Камерън иска да накара младите момичета да осъзнаят, че не трябва да им бъде приоритет да бъдат слаби, а да получават с храната необходимото количество витамини и да консумират храна, която има дава енергия и ги прави силни"
, разказва запознат източник пред E! Online.

Диас планира да започне и посещения в училища из цяла Америка, за да открие какво обичат да ядат младите и да ги посъветва как да се хранят правилно.