Автор
Woman.bg

Колко дни да тренираме, за да имаме тялото на Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл е секси, тя е в страхотна добра форма, тя е разкрепостена. Тя е провокативна. Обича да забавлява феновете си в социалните мрежи, публикувайки филмчета с домашните си любимци – как чисти пода, например, или как е облякла котката си като Дядо Коледа, или с приятеля си. На 46 години Кейт Бекинсейл изглежда наистина зашеметяващо. И със сигурност би могла да спечели конкурс за красота в някой университет.

View post on Instagram
 

Казва, че не обича да позира. И че много от журналистите не разбират какво се крие зад секси визията и невероятните къдрици. Кейт пояснява, че не е от звездите, които „живеят” на червения килим. Не е фен на социалните медии, но се радва, че има свое местенце в Инстаграм, където може да прави това, което ѝ харесва. Казва, че Инстаграм помага на хората да осъществяват контакти, което е добре.

Бекинсейл тренира бокс, бяга, въобще - спортува активно. Не взема стимуланти. Не пие кафе, нито алкохол. И не яде черен шоколад, защото „ако го направя, резултатът ще бъде все едно някой е взел кокаин”. Придържа се към стриктен хранителен режим, включващ много протеин и зеленчуци.

Израснала е с книги и балет. Не е тренирала активно преди, но когато режисьорът Майкъл Бей я моли да отслабне за ролята в „Пърл Харбър”, не се почувствала добре.

„Не се почувствах добре. Мисля, че жените са 100 милиона процента по-обезсърчавани за външния си вид от мъжете, но в този случай не беше така. Бен Афлек вече беше работил върху филм с режисьора и ми сподели, че същото нещо се е случило и с него. Накарали са го да си сложи нови зъби. Аз поне задържах моите", разказва актрисата. И съветва да не обръщаме внимание на чуждото мнение и винаги да подхождаме с уважителен маниер към чуждото лично пространство.


След ролята обаче започва да се занимава активно със спорт. Сега тренировките са част от нея, от начина й на живот. Влиза в зала шест пъти седмично. Работи върху всички мускули.
Понякога обаче се налага да тренира далеч от дома.

View post on Instagram
 

„Намирате се в България и не познавате никого. Казват ви, че имат страхотен треньор и е на разположение, но прякорът му е доста страшен”, разказва звездата в интервю за Woman’s Health.
Затова се е научила да тренира йога. Признава, че досега не е имала травми по време на снимки и това се дължи именно на йога заниманията.


Това е Кейт. Тя успява да превърне всичко, което ѝ се случва, в позитивно послание.