Да се пробвате с най-новите тенденции в диетите би било истинско предизвикателство.

Някои от тях могат да ви накарат да се чувствате наистина зле, други ще имат силата да ви накарат да увеличите мотивацията и ще ви помогнат да свалите килограми.

Разгледайте внимателно тези лесни звездни диетични трикове, които са полезни, ако вдъхновението ви отслабва и нямате идея как ще преживеете глад и безбройни ограничения.

Запазете формата и здравето си с тези по-малко драматични и по-полезни хранителни трикове, предложени от най-ярките звездни примери за безупречни фигури и добре балансиран начин на живот.

Деми Мур – захарни желания

Едно от най-големите предизвикателства, когато сме на диета е да устоим на изкушението на вкусни, сладки заплахи. Но преди да се откажем от здравословния си хранителен режим, нека чуем какво има да каже Деми Мур по този въпрос.



Свръхсекси актрисата ни съветва да комбинираме ябълка с фъстъчено мъсло, за да ограничим калориите и същевременно да укротим желанията си. Това наистина е една от животоспасяващите идеи, които ще ни помогнат с отслабването и контрола на теглото.

Кейт Хъдсън – органична храна

Кейт Хъдсън често е улавяна от папараци, докато прави ежедневните си упражнения. Но освен редовното трениране, тя също обръща специално внимание на хранителните си навици.



За да запази безупречен силует тя решава да увеличи сушито и органичните продукти в диетата си. Те я предпазват от натрупването на излишно количество калории. Ако сте фен на зелената кухня, уверете се че се придържате към съвета й.

Кари Ъндъруд – хитрини за закуска

Певицата успяла да смали дрехите си с четири размера, което всъщност е магически резултат от амбициите й за отслабване. Тя следва редовна програма с тренировки както и добре балансирана диета.



Най-голямата й тайна е в закуската. Това й осигурява енергията, нужна за да се справи със задълженията си през целя ден. Нещо повече – тя също избягва да пие алкохол и напитки, съдържащи захар и ги заменя с напитки, съдържащи естествени съставки като зелен чай или вода.

Джесика Бийл – ядене

Безспорно тя е една от актрисите с най-спортни фигури в Холивуд и успява да запази силуета си безупречен през всички тези години. Тайната й, обаче, е доста стара и вероятно големите тренъори и диетолози не биха я препоръчали. Ако все още сте любопитни, ето я и нея – Джесика Бийл твърди, че следва стриктен хранителен режим през цялата седмица, а след това си набелязва един ден, в който решава да яде всичко, което й се прииска. Това е перфектният подарък, с който тя се награждава за всичките си усилия.