Личният треньор на принцеса Даяна издаде тайната на стройния ѝ силует

Личният треньор на покойната принцеса Даяна - Джени Ривет, даде в началото на февруари, тази година, мащабно интервю пред "Дейли мейл". В част от него той разкри тренировъчната програма, която взискателната към външния си вид Лейди Ди усърдно е изпълнявала под неговия надзор.

Сред най-любимите ѝ упражнения има пет, които тя редовно е прилагала в ежедневната си тренировъчна практика и на които дължи до голяма степен стройния си и изящен силует. По твърдение на Ривет именно те са ѝ помогнали най-много за възвръщането на формата ѝ след двете раждания на синовете ѝ - принцовете Уилям и Хари.

View post on Instagram
 


Треньорът отбелязва, че принцесата е отделяла не повече от 5-10 минути дневно за упражненията, както и че ги е превърнала в част от рутинните си дневни задължения. Което безспорно е оставило видими резултати върху нейната фигура.

Клекове

Застанете с разтворени крака на нивото на раменете и длани, сочещи навън. Центърът на тежестта ви трябва да падне върху петите, след което започнете да се спускате надолу, свивайки краката в коленете. Когато се изправяте, стискайте седалищните мускули. Направете два сета от 15 повторения.

View post on Instagram
 


Трицепс

Седнете на ръба на стола или леглото. Поставете ръцете си покрай торса, а него изнесете пред стола. Сгъвайте ръцете в лактите. Направете 2-3 серии от 10 повторения.

View post on Instagram
 


Гръб

Докато сте изправени, разперете ръце в съответните две страни и започнете да приближавате лопатките си така, сякаш искате да стиснете химикалка между тях. Повтаряйте това няколко пъти дневно.

View post on Instagram
 



Лицеви опори

Застанете на колене и поставете ръцете си на постелката. Изправете тялото като дъска и без да извивате гърба си, започнете да свивате ръцете в лактите и да ги изправяте. Правете бавно упражнението в два сета от 10 повторения.

View post on Instagram
 

Корем

Легнете на пода по гръб и сложете ръцете на тила си. С леко свит ляв крак повдигнете раменете си на около 10 см от пода въртеейки дясната страна на тялото си към левия си крак. Направете по 10 повторения на лявата страна и 10 повторения на дясната в две серии.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-секси бабата в света сподели своите тайни за вечна младост и секси излъчване