Майка свали 70 кг, след като се видя на снимка до горила и се ужаси

Никол Маккюън свалила половината 70 кг за една година. Британката променила начина си на живот, след като се видяла на снимка от отпуската. Ужасът ѝ бил толкова голям, че тя веднага взела мерки. И те дали невероятен резултат, пише Daily Mail.

През май 2018 г. Никол, която сега е на 33 години, отишла на почивка със семейството си. Тогава тежала точно 152 кг.

View post on Instagram
 

Децата на британката пожелали да се снимат с огромна горила – талисман на парка, в който били. Когато майка им се видяла след това на снимката, решила, че е време да промени нещо, за да започне да изглежда по-добре. "Бях по-голяма от горилата", казва тя. Решението за промяната дошло и след като неин близък починал от диабет само на 39 години.

През април 2019 г. Никол се записала в специална група за отслабване. Но не постигнала нищо, освен че гладувала. Постига обаче резултат, когато променя начина си на живот. На първо време Маккюън се отказала от джънка, който преди това си позволявала пет пъти седмично. Обикновено на закуска хапвала тост с кашкавал, после малко чипс, кола и шоколадови дражета. А обядът вземала от заведения за бързо хранене.

View post on Instagram
 

След като решила, че иска промяна, Никол започнала да закусва плодове и кисело мляко, а в офиса си вземала морковени или ябълкови пръчици. Обядът включвал супа и салата, а за вечеря готвела сама – индийски или китайски ястия.

И резултатът не закъснял – 70 кг за една година. Жената най-сетне започнала да се харесва и с удоволствие се снимала с децата си.