Момичета, от тези 5 храни можете да ядете, колкото си искате и да не напълнеете

18 май 2023 | 14:54
6669
2
Unsplash, FreePik
2

Мечтата на всяка жена е да може да хапва и в същото време да не пълнее. Е, днес ще ви зарадваме с новината, че наистина има такива храни - можете да хапвате от тях, колкото си искате и да не пълнеете.

Ябълка. Страхотен плод, кара ни да се чувстваме сити и регулира храносмилането. Хапвайте смело - грижи се и за здравето на зъбите и венците. Нали сте чували приказката - една ябълка на ден държи доктора далеч от мен.

Краставици. Можете да ги хапвате с лимонов сок, настъргани, на таратор, дори... запечени. Страхотен зеленчук - намалява подуването и оформя тялото ни без да вреди.

Червено цвекло. За да е наистина полезно, го задушете. Ще ви помогне да изгорите мазнините и ще регулира кръвната захар.

Цитрусови плодове. Ако сте на диета, те са най-добрият десерт. Портокали, мандарини, грейпфрути... Вкусни, полезни и свалящи килограми.

Целина. Тя съдържа 95% вода, а това спомага за отслабването и хидратацията на тялото. Добавете я в салатата, супата, ястието.


Коментари

2 Manolov
  27 май 2023 | 15:55 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 
1
  18 май 2023 | 16:12 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени