Хубавата жена Джулия Робъртс става на 43 в края на октомври, но последните 2 седмици демонстрира перфектната си форма по повод представянето на новия си филм Eat, Pray, Love.

Актрисата, която има огромна колекция от награди, включително Оскар за ролята си в „Ерин Брокович”, днес е щастливо омъжена за оператора Даниел Модър.

Двамата се срещат на снимачната площадка на „Мексиканецът” през 2001 г, женят се година по-късно и днес имат вече 3 деца – близнаци на 5 и още едно момченце на 3.

Дори след раждането им обаче, Джулия изглежда зашеметяващо.

Диетата

За последния си филм звездата е трябвало да качи около 5 килограма по време на снимките му в Италия. Както признава, това изобщо не било трудно, тъй като постоянно правели сцени с ядене на пица, паста и какви ли не десерти.

В ежедневието си обаче Робъртс държи много на здравословното хранене. Тя е известна с това, че обича да готви и го прави много добре.

Използва най-вече органични и домашно отгледани продукти, от които приготвя храна за цялото си семейство.

Разбира се, има някои изкушения, на които не може да устои и си позволява от време на време – няколко вида бисквити с крем, сосове с плодове и други, но се стреми да не прекалява с тях.

Тренировката

Вече 15 години Джулия тренира с един и същ инструктор – Кати Келър, която се грижи за перфектната й форма.

Последната програма, която актрисата следвала преди обиколката за представянето на Eat, Pray, Love, била малко по-интензивна с оглед натрупаните в Европа килограми. Тя включвала между 20 и 40 минути степ-аеробика и още толкова упражнения с тежести след това.

Келър обаче често променя схемите на именитата си клиентка, за да не се отегчава тя.

Робъртс е известна с афинитета си към водата и тренировките й често са ситуирани именно там. В басейна си, у дома, звездата прави водна аеробика и плува доста интензивно. Освен това е фен на ски-бягането, а също така и тича редовно.