30-годишната британска перла Кели Брук е актриса, модел, телевизионна водеща и какво ли още не, но е любимка на публиката преди всичко, заради естествените си форми.

Госпожица Чаровна усмивка винаги успява да запази женствените извивки на тялото си, но в идеална пропорция.

Бившето гадже на екшън звездите Джейсън Статъм и Били Зейн доскоро имаше връзка със седем години по-младия ръгбист Дани Сиприани, която се отрази доста благотворно на фигурата й.

Ето и скритите козове за перфектна визия на госпожица Брук:

Диетата

Брюнетката твърди, че не може да спазва диети и рядко се подлага на целенасочени лишения. Опитвала е различни режими в миналото, включително макробиотичната диета, любима на Мадона и Гуинет Полтроу. Този начин на хранене обаче изобщо не понесъл на Кели и тя напълняла, вместо да поддържа теглото си.

Тогава окончателно се отказала от строги схеми на хранене и предпочита просто да се придържа към здравословни хранителни навици като от време на време ги „замърсява“ с любимите си чийзбургери или малки сладкиши.

Обича свежи зеленчуци и големият й трик е, че не овкусява салатата си с тежки дресинги, а само с капки зехтин и лимонов сок или балсамико.

Тренировката

Брук си признава, че е доста мързелива в това отношение и обвинява за този факт затворените пространства на фитнесите.

Предпочита да спортува навън, като сред любимите й занимания са плуването и карането на колело.

Родена е в графство Кент, където има голяма ферма. Там се занимава с градинарство, разхожда кучето си и тича.

Ходи на фитнес само, когато е притисната от обстоятелствата в града. Разнообразява тренировките с тежести с енергични групови занимания или Пилатес, освен това има няколко уреда за упражнения в домашни условия.