Бритни Спиърс отдавна не е онази руса кукличка, която беше на 20.

Младата певица за отрицателно време успя да роди 2 деца, почти да полудее и да срине кариерата си до кота нула.

Имаше период, в който Бритни изглеждаше плашещо зле, но това е вече минало. Напоследък блондинката е във все по-добра форма и, въпреки че е далеч от първоначалната си визия, изглежда доста женствено.

Не само това, но от отпуснатата Спиърс няма и следа – отдалеч се забелязват тонизираните й крака, стегнатите ръце, прибраното коремче. Ето и част от тайните на 28-годишната певица:

Диетата

Според източници, близки до Бритни, тя е започнала да се въздържа от консумацията на захар и продукти с нея, тестени изделия и преработени храни.

Старае се да контролира приема на алкохол и кофеин, като единственото любимо нещо, което си позволява, са някои напитки от Starbucks, но без добавена сметана.

Певицата със сигурност се е консултирала с добри специалисти по въпроса и дори се носи слух, че Джеймс Дюган, който се грижи за перфектната визия на Ел Макферсън, е основният виновник за промяната в нея.

Според теорията на Дюган, тялото първо трябва да се освободи от натрупаните токсини и едва след това да започне изгарянето на мазнини.

Най-добрият начин за постигането на този ефект е като първо от диетата изчезнат нечистите храни (всичко, което е преминало през повече от една топлинна обработка).

Дюган твърди, че ефектът от подобен режим на хранене се забелязва веднага – диетуващият не е блед и отпаднал, а изглежда свеж и сияещ. И сякаш при Бритни този ефект съвсем не липсва.

Тренировката

Отдавна се говори, че Спиърс подготвя своето гръмко завръщане на голямата сцена. Близки до нея обаче твърдят, че този път певицата няма да допуска грешки и несъвършенства и ще се върне в светлините на прожекторите само тогава, когато е напълно готова.

За целта тя тренира доста сериозно – танцува по 2-3 часа 3 пъти седмично и посещава фитнес поне още толкова пъти. В залата, освен упражнения с тежести, Бритни прави и допълнителни кардио тренировки на интервален принцип.