Автор
Woman.bg

Радина Кърджилова глези Деян Донков с веган брауни

Артистичната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков са се отдали на строг коледен пост. Това научихме от нежната половинка на Донков, която се похвали, че двамата с любимия ѝ са взели твърдо решение да се разделят до празниците със сиренето, млякото, яйцата, месото и всички останали животински продукти, пише „България днес“.



Преди броени дни тя дори сподели на профила си в Инстаграм изкусителна рецепта за веган сладкиш. От поста разбираме, че това е първият веган брауни, приготвен лично от актрисата.

Самата рецепта пък звучи доста интересно и примамливо подканя феновете да запретнат ръкави и сами да си го сътворят.

View post on Instagram
 


Дали обаче перфектната фигура на Радина се дължи на определен хранителен режим, или е резултат на страстта на Кърджилова към спорта, не знаем. Неведнъж брюнетката е признавала, че не е особен почитател на фитнес залите, тъй като не се чувствала комфортно в тях.

Радина не е привърженик на вдигането на тежести, както и на мускулестото женско тяло.

Сигурно е обаче, че красивата брюнетка поддържа добрата си форма с йога, за която винаги намира време. В момента тя посещава популярно столично студио в компанията на колежката си Лилия Маравиля.

„Не само подобрява физиката, но и психиката. Една система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да трансформира тялото и ума“, споделя Радина отношението си към йогата.

View post on Instagram
 

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.