Ребъл Уилсън разкри кой е най-трудният момент при отслабването и как ще го преодолее

Ребъл Уилсън - актрисата, която миналата година си даде обещание, че ще отслабне и изуми целия свят с постигнатите резултати, сега сподели най-трудното от цялата тази неуморна битка с килограмите.

Австралийката, която с много упоритост и постоянство успя да свали цели 30 килограма от теглото си, разкри в интервю за предаването „Добро утро, Америка“, че изпитанието все още не е свършило и най-трудната част тепърва предстои.

View post on Instagram
 

„Сега предизвикателството е да задържа килограмите си“, каза тя. „Никога в живота си не съм успявала да го направя. Сваляла съм по някой килограм тук и там, но никога не съм успявала да задържа теглото. Сега обаче е моментът, в който ще трябва да проявя най-голяма сила и воля, за да успея да задържа килограмите си на необходимото ниво.“

2020-та е годината, в която 41-годишната Уилсън се зарече, че е време да поведе битка срещу излишното си тегло. Редовно тя публикуваше в социалните мрежи видео и снимки, демонстриращи все по-отслабващата ѝ физика. Днес очевидните резултати вече са факт, а това, което предстои на актрисата е именно да запази теглото си с необходимите за това средства и методи.

View post on Instagram
 

На първо място е здравословният начин на живот и абсолютният отказ на актрисата от всякакви храни, богати на мазнини и въглехидрати. Не по-малко време тя ще трябва да отделя и на движението и редовните тренировки, уточни тя.

„Горда съм със себе си, че успях да постигна такава трансформация в една толкова трудна година“, каза още Ребъл. Откакто постави старт на борбата си с килограмите, комедийната звезда не приема повече от 1500 калории дневно. Тренира по 6 дни в седмицата и пие много вода.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната на изумителното отслабване на Ребъл Уилсън