С лице на ангел и тяло на дявол: Това ли е жената на бъдещето?

Сравняват лицето ѝ с това на ангел. Лице, поразяващо с фините си черти и женствено обаяние. Това обаче, което прави Юан Херонг от Китай по-различна и забележителна, е именно несъвместимата комбинация между лик и телосложение.

Юан е на 28 години, когато запретва ръкави и се заема с реализирането на голямата си мечта. В рамките само на две години, днес 30-годишната жена, успява да изгради изумителен имидж благодарение на желанието си да изглежда... силна.

View post on Instagram
 

Първоначално, тогава още крехката Херонг се записва на курсове по йога и пилатес. Не след дълго осъзнава, че упражненията във фитнес залата ѝ доставят по-голямо удоволствие. Тя се превръща в нейно любимо място, което започва да посещава 4-5 пъти седмично. Така, отдадена на любимите си спортни занимания, момичето бързо се превръща в истински фитнес маниак.

View post on Instagram
 

Редовните тренировки трансформират нежната ѝ грациозна фигура в тяло на комиксов супергерой. За щастие лицето на Юан остава незасегнато от физическите усилия и запазва фините си женствени черти.

Страстта към фитнеса отваря вратите пред младата жена по пътя към професионалния културизъм. За да демонстрира невероятната си мускулатура, тя се посвещава изцяло на тази дисциплина, не толкова характерна за жени, колкото за мъже, и тръгва смело по състезания за бодибилдъри.

View post on Instagram
 

През септември миналата година мускулестата красавица печели второ място в шампионата сред жени клас А на национално ниво, проведен от Китайската асоциация по културизъм.

"Тренировката е тежък, болезнен, изтощаващ процес. Но когато видях, че мускулите ми стават все по-стегнати, разбрах, че всичките тези усилия си заслужават", споделя Юан.
Заради изумителния контраст между миловидното лице на младата жена и нейното мъжествено оформено тяло Херонг получава прозвището "Момичето с лице на ангел и тяло на дявол".

View post on Instagram
 

Четете още: Време беше да стане тренд - жена с брада!