Автор
Woman.bg

Синди Крауфорд разкри тайната си за плосък корем

Тя е на 53, но все още е еталон за сексапил. Тя е неостаряващата Синди Крауфорд.

Едва ли някой ще оспори факта, че Синди е от дамите, на които годините не им личат. Но дали става въпрос само за добър ген? В този случай не, разкрива самата Крауфорд.

Звездната дама без свян надигна завесата на личния си живот и сподели, че полага доста грижи, за да изглежда в топформа, а тайната на перфекното ѝ тяло е лимфодренажния масаж. Това е мануална терапия, която облекчава и подпомага лимфната система.

Чрез нея се спомага не само детоксикацията на тялото, но и се подобрява еластичността на кожата, а също така се стопира задържането на течности в организма.

Самата Синди качи в профила си в Инстаграм кадри, показващи корема ѝ преди и след процедурата и няма да е пресилено, ако заявим, че разликата е впечатляваща.

Синди Крауфорд е от звездните дами, които не се притесняват да говорят открито за разкрасителните процедури, на които се подлагат. Неотдавна тя сподели, че е голям фен и на ботокса.

"Няма да ви лъжа. Преди години поддържах кожата си с кремове, за да ѝ възвърна еластичността, сега мога да разчитам единствено на инжекции с витамини, ботокс и колаген. Водя много прост и изключително здравословен живот, който също оказва невероятно влияние върху начина, по който изглеждам. Пия много вода, внимавам какво ям и тренирам, но не мога да отрека, че за кожата си разчитам изцяло на козметичните процедури", откровена е Синди.

Четете още: Като две капки вода: Кая и мама Синди!