Венета Райкова никога не е криела, че е върл фен на добрата гурме кухня и на сладките изкушения. Тя обаче си има и своите тайни, благодарение на които може да си позволява и по-калорични вкусотии. Става въпрос за една специална диета, която допуска в менюто ѝ присъствието както на по-питателни блюда, така и на любимите ѝ сладкиши.

Бившата водеща на „Горещо” и „Папараци” смая почитателите си с хранителния си режим, на който е вярна от години и чийто ефект, по думите ѝ, наистина е удивителен, научихме от "България днес".

View post on Instagram
 


Бившата тв водеща, която днес се изявява като един от най-търсените писатели в България, не смята, че перфектна фигура се постига с гладуване и си похапва от всичко, стига обаче да отделя време за ежедневни тренировки.

Всъщност става въпрос за съвсем обикновена и разнообразна кухня, съставена от продукти, които включват в състава си всички видове вещества - от витамини и минерали до мазнини и въглехидрати. Това, на което чаровната блондинка набляга обаче, е движението. Така тя със спокойствие на ума и душата редува кроасани с фитнес упражнения и твърди, че похапването на десерти изобщо не вреди на фигурата ѝ. Но и не прекалява с тях, разбира се. Може би тъкмо затова си позволява често пъти да споделя снимки в социалните мрежи, с маси, отрупани със сладки съблазни, докато в същото време се радва на перфектно изваяно тяло.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как Григор Димитров поддържа своята страхотна форма