Сред световните звезди е все по-модерно да се отказват от месото и да бъдат вегетарианци, а някои от тях дори и вегани. Животинските продукти бавно, но сигурно се превръщат в техен враг, а тенденцията започва да се налага и сред родните знаменитости.

Някои от българските известни дами говорят съвсем открито за решението си да се откажат от месото и твърдят, че то им е помогнало да се разделят с нежеланите килограми. Нека видим кои наши звезди казаха „Сбогом“ на месото в последно време:

Анелия

View post on Instagram
 


С годините Анелия изглежда все по-добре, а неотдавна феновете ѝ отбелязаха, че е отслабнала чувствително. През лятото певицата сподели не един или два горещи кадъра по бански в социалните мрежи, а също така и проговори за режима, който ѝ е помогнал да има прелестно тяло. Оказа се, че гласовитата дама не следва конкретна диета, но се е отказала от месото, сиренето и захарта. Тя изтъква, че не е почитател на крайните мерки и просто следва сигналите на тялото си.

Преслава

View post on Instagram
 


Още една фолк дива, която също отслабна драстично в последно време. Дори и след като роди, Преслава много бързо възвърна тънката си талия. А как го прави? Певицата не крие, че редовно посещава фитнеса, но също така е и привърженик на вегетарианството. След като напълно е зачеркнала месото, тя е свалила повече от 10 кг.

Маги Джанаварова

View post on Instagram
 


Талантливата красавица поддържа перфектната си фигура от години насам със здравословно хранене, което обаче не включва месо. Обича да си похапва, но само сурова храна.

Диляна Попова

View post on Instagram
 


Диляна Попова отдавна е забравила вкуса на пържолите. Тя от години не вкусва месо, което може би ѝ помага да бъде все така слаба и стройна. Красавицата признава, че като вегетарианка се чувства много по-добре.

Джена

View post on Instagram
 


Певицата просто не е фен на месото от детство. Предпочита зеленчуците, ядките и морските дарове.

Четете още: Радина Кърджилова глези Деян Донков с веган брауни