Автор
Ива Петрова

Тренировките и диетата, на които Клои Кардашиян дължи перфектната си форма

Клои Кардашиян е изключително дисциплинирана и всеотдайна в грижите и времето, които отделя, за да поддържа формата си винаги стегната и красива. Риалити звездата спокойно може да бъде пример за подражание на всяка жена, която иска да изглежда като истинска богиня.

За целта 38-годишната представителка на рода Кардашиян води изключително стриктен режим по отношение както на храната, така и на физическите упражнения.



Той включва задължително фитнес инструктор и диетолог, чиито напътствия Клои следва всеки ден всеотдайно и неотлъчно, отбелязва спортният сайт Total Shape. Експертите помагат на Клои да съчетава по прецизен начин специално изработения за нея хранителен режим с подходяща спортна програма.

Диетичната програма на Клои


Редовният хранителен режим на Клои не е от най-строгите и крайни такива. Напротив – той позволява от време на време в състава си и по малко калорични храни. В диетата на сестрата на Ким Кардашиян преобладават протеини и ниско съдържание на вълехидрати.



Обикновено сутрин Клои започва деня си с бадемово масло, яйца и овесени ядки с ленено семе на прах. Понякога обаче се поглезва и с малко конфитюр.

На обяд Клои си похапва риба или пиле, гарнирани с броколи, цвекло или спанак.

Вечерята е подобна и се състои предимно от риба, съчетана със задушени или сурови зеленчуци или зелена салата.

В диетата на Клои между храненията присъстват ядките, плодовете и зеленчуците.

Тренировъчният режим на Клои

Пет дни в седмицата Клои задължително посещава фитнес залата. Тренировките на риалити звездата включват раздвижване за загрявка, което преминава в подскоци, кардио упражнения и по-активни упражнения за различните мускулни групи на тялото.

Изключително внимание Клои обръща на загрявката – без нея в никакъв случай организмът не трябва да започва със сложни и натоварващи движения, тъй като това може да навреди на здравето, предупреждава тя. След загрявката Клои отделя около 20-30 минути за кардио упражненията. Едва след това преминава към интензивната тренировка, която включва коремни преси, лицеви опори, тежести, дори и катерене.

Четете още: Тайната на един модел: Ето как можете да отслабнете само със... секс