Тренировките и диетата, на които Клои Кардашиян дължи перфектната си форма

01 февруари 2023 | 15:02
2155
4
Снимки: Getty/Images
4

Клои Кардашиян е изключително дисциплинирана и всеотдайна в грижите и времето, които отделя, за да поддържа формата си винаги стегната и красива. Риалити звездата спокойно може да бъде пример за подражание на всяка жена, която иска да изглежда като истинска богиня.

За целта 38-годишната представителка на рода Кардашиян води изключително стриктен режим по отношение както на храната, така и на физическите упражнения.Той включва задължително фитнес инструктор и диетолог, чиито напътствия Клои следва всеки ден всеотдайно и неотлъчно, отбелязва спортният сайт Total Shape. Експертите помагат на Клои да съчетава по прецизен начин специално изработения за нея хранителен режим с подходяща спортна програма.

Диетичната програма на Клои


Редовният хранителен режим на Клои не е от най-строгите и крайни такива. Напротив – той позволява от време на време в състава си и по малко калорични храни. В диетата на сестрата на Ким Кардашиян преобладават протеини и ниско съдържание на вълехидрати.Обикновено сутрин Клои започва деня си с бадемово масло, яйца и овесени ядки с ленено семе на прах. Понякога обаче се поглезва и с малко конфитюр.

На обяд Клои си похапва риба или пиле, гарнирани с броколи, цвекло или спанак.Вечерята е подобна и се състои предимно от риба, съчетана със задушени или сурови зеленчуци или зелена салата.

В диетата на Клои между храненията присъстват ядките, плодовете и зеленчуците.

Тренировъчният режим на Клои

Пет дни в седмицата Клои задължително посещава фитнес залата. Тренировките на риалити звездата включват раздвижване за загрявка, което преминава в подскоци, кардио упражнения и по-активни упражнения за различните мускулни групи на тялото.

Изключително внимание Клои обръща на загрявката – без нея в никакъв случай организмът не трябва да започва със сложни и натоварващи движения, тъй като това може да навреди на здравето, предупреждава тя. След загрявката Клои отделя около 20-30 минути за кардио упражненията. Едва след това преминава към интензивната тренировка, която включва коремни преси, лицеви опори, тежести, дори и катерене.

Четете още: Тайната на един модел: Ето как можете да отслабнете само със... секс


Още по темата

Коментари

4
  04 февруари 2023 | 22:27 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
3 Всичките
  02 февруари 2023 | 08:19 отговор
 

сестри Кардашиан са с неестествено огромни ханшове и задници. Грозна работа.

 
2 Всичките
  02 февруари 2023 | 08:18 отговор
 

сестри Кардашиан са с неестествено огромни ханове и задници. Грозна работа.

 
1 Лили
  01 февруари 2023 | 18:27 отговор
 

Това се нарича пластична хирургия

 

Добави Коментар

Най-четени