Автор
Woman.bg

Турската Моника Белучи издаде вълшебната отвара за отслабване

Тя е красива, талантлива и толкова женствена. Тя е турската актриса Нургюл Йешилчай, която всички познаваме като Гюлсерен от хитовия сериал „Твоят мой живот“. Артистичната дама е толкова прелестна и любима на аудиторията, че всички я сравняват с великата Моника Белучи.

Нургюл не пропуска да се докосне до почитателите си не само чрез изкуството си, но и с помощта на социалните мрежи. В Инстаграм тя се радва на над 2 млн. последователи, които не спират да се възхищават на приликата ѝ с Белучи.

View post on Instagram
 


Синеоката звездна актриса е на 43 г., но по красота може да съперничи на много по-млади момичета. Особено след като се раздели с голяма част от теглото си и засия още по-силно. И тъй като Нургюл е изключително отдадена на почитателите си и винаги е готова да се отзове на въпросите им, тя издаде как е успяла да постигне страхотната си форма, след като е получила стотици запитвания по темата.

Турската Моника Белучи сподели коя е тайната съставка, която ѝ е помогнала да забърза метаболизма си и да изгори излишните мазнини. Това е вълшебната напитка, която тя забърква и консумира всяка сутрин. Ето и съставките: чаша вода, сокът от един лимон, чаена лъжица ябълков оцет, куркума, щипка черен пипер и нарязан суров джинджифил.

View post on Instagram
 


Но и Нургюл е човек и признава, че обожава шоколада и не би се сбогувала с него за нищо на света, затова го консумира, но в малки количества. Актрисата поддържа фигурата си не само със стриктен хранителен режим, който включва плодове, зеленчуци, ядки, месо и риба, но и със спорт.

Ако това е рецептата за младежки вид и момичешка красота, то и ние започваме още от днес.

View post on Instagram
 


Четете още: 4 упражнения за плоско коремче