Ваня Щерева е поредната знаменитост, луднала по житния режим на Дънов

Стартът на прочутия житен режим от Петър Дънов вече е в ход от няколко дни насам и всички, които го спазват строго, днес за четвърти пореден ден са се отдали на неговите указания. Сред почитателите му се оказа и Ваня Щерева, която лично се похвали във Фейсбук страницата си с първите резултати.

View post on Instagram
 

Безспорно ефектът от режима започва да се усеща още през първите дни от нейното прилагане и за тях именно споделя Щерева: „Тоя па житен режим верно работи. Казваха, че на третия ден изчиствал главата. Събудих се с някаква необозначена радост“, споделя писателката в социалната мрежа.

Тоя па житен режим верно работи. Казваха, че на третия ден изчиствал главата. Събудих се с някаква необозначена радост....

Публикувахте от Vanya Shtereva в Сряда, 3 февруари 2021 г.

50-годишната блондинка, на която годините определено не ѝ личат, посочва, че до момента похапването на жито ѝ се отразява доста добре на фигурата. „И огледалото показва талия. Ами то до края остава много, какво ли ще се случи...“, пише още тя, подмятайки на своя приятелка, че трябва да мине на диетата заедно с нея.

Тази година житният режим започва на 1-ви февруари, след като фазата на пълнолуние вече е преминала и луната бавно е започнала да намалява. Тогава, както твърди Учителя, ефектът от освобождаването на натрупаните мазнини и токсини в организма е най-мощен и се отразява особено благотворно както върху здравословното и физическо състояние, така и върху духовното. Продължителността на диетата е десет дни и до 10-ти февруари всеки, който се е заел със спазването ѝ, ще почувства най-пълноценно въздействието ѝ върху себе си.

Житото може да се вари или да се накисва в преварена вода и да се яде сурово. Това влияе положително на настроението и пречиства тялото и ума, стига да се изпълнява правилно в продължение на определения десетдневен период.

Що се отнася до Ваня Щерева, ако трябва да бъдем честни, през последните месеци тя действително доста се е разхубавила и подмладила. Доскоро понаедрялата дама, днес изглежда по-секси и неустоима от всякога. Вероятно, освен на по-здравословния начин на живот и някои корекции, които си направи миналата година, освеженият ѝ външен вид се дължи до голяма степен и на по-младото ѝ гадже, с което тя живее.

View post on Instagram
 

Преди известно време Алекс Петканова също се похвали, че е сред ревностните почитателки на житния режим, както и че усърдно го спазва. Тогава известната моделка разкри, че от години пречиства организма си с помощта на житния режим на Петър Дънов. Тя дори сподели видео, от което лично демонстрира как си приготвя въпросното блюдо, както и други важни съвети около него. "Това не е диета за отслабване, защото режимът цели да пречисти тялото от тежките храни, които сме яли през зимата, но също така пречиства и ума", подчертава инфлуенсърката.

Дара пък е поредната знаменитост, която е фен на житния режим. Сред ревностните последователки на хранителния режим е и жената на Криско, а преди броени дни стана ясно, че на тежката диета се е подложила и дъщерята на Щерева - певицата Мила Роберт.

Четете още: Магичният житен режим на Дънов - сега е моментът да го започнете