Тони Димитрова спаси кучето на дует "Ритон"

06 юни 2020 | 12:01
9250
3
Фейсбук
3

Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на 29 май край семейния дом на Здравко и Катя в Банкя, бе намерено чак на морето. Собствениците на четириногото видели на камера как до животното, порода улична превъзходна, спира кола и неизвестни го качват безцеремонно в нея. Наглата случка се разиграва, докато кучето прави традиционната си разходка около имота, а Здравко и Катя се поболяха от притеснение. Тъй като ситуацията се разиграва по тъмни доби обаче, не се виждат достатъчно ясно нито хората, нито автомобила, с които извършват безочливото си престъпление. Стопаните допускат, че кучето им е било наблюдавано известно време и акцията е добре планирана.

След упорито издирване Лъки най-сетне си е у дома, съобщиха преди минути музикантите, без да казват дали са платили откуп. „Добротата,..Има я!!! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки. Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!? След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас. Макар и силно стресирана, “баба” Лъки вече си е у дома.

Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на: Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “Джини” в Созопол, голямата певица и верен приятел- Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите. Най-специалните благодарности разбира се са, за екипа на“Тази сутрин” по БТВ!”, написаха музикантите в официалния си профил във Фейсбук.

Четете още: Руски звезди полудяха по приложение: Сравняват себе си с животни! (Снимки)

Още по темата

Коментари

3 uk е педал
  06 юни 2020 | 16:30 отговор
 

Ти си пълен педал. Да те ебе вълк , майкати деба гнусна .

 
2 ик
  06 юни 2020 | 15:46 отговор
 

безделници луди сте

 
1 ик
  06 юни 2020 | 15:46 отговор
 

безделници луди сте

 

Добави Коментар

Най-четени