Цеци Красимирова е страстен привърженик на животните и по-специално на котките. Тя винаги е обичала малките пухкави четириноги и в момента има цели 4 в имението си в Барселона. Сред тях има сиамска котка, персийска, една улична превъзходна и впечатляващата Куини, представител на породата Мей Куун.

Пухкавата красавица е позната като американска дългокосместа и често се радва на прегръдките на притежителката си. Цеци закупила Куини преди 4 месеци от руски олигарси, а една от теориите за произхода на тази порода е, че тя тръгва от шестте домашни котки, които кралица Мария-Антоанета изпраща в Уискасит, Мейн, когато планира да избяга от Франция по време на Великата френска революция. Признаваме - Куини има доста аристократичен произход, а самата тя е невероятно грациозна.

Твърди се, че Красимирова е броила повече от 3000 долара за пухкавото животинче, което е носител на 4 златни медала от изложби за котки и има специален паспорт със снимка.

Но независимо от породата им, Цеци полага невероятни грижи за всяка от котките си, като те спят в специални легла и огромно пространство за игра. Разбира се, животинките получават само висококачествена храна и водят прекрасен котешки живот.

Има хора, заради които се смеем силно, плачем по-малко и се усмихваме по-често. Наричаме ги приятели. Galia Lysenko #mybeautifulcat #mainecoon

Публикувахте от Ceci Krasimirova в Четвъртък, 25 март 2021 г.

Четете още: 5 от най-опасните и проклети породи котки