Време е за рубрика ни, посветена на грижата за косата, която кръстихме "Домашни тайни за красотата на косата". Защото вярваме, че най-добрите съвети са тези, които само опитът и времето извеждат на преден план. За целта се свързахме с една млада, много талантлива и упорита дама, която преди година отвори собствен Салон за коса и маникюр ONE, като преди това 18 години се учи от едни от най-добрите в бранша. Съветите ѝ са подходящи както за дамите, така и за мъжете, защото освен за прически, с Цони ще говорим и за цялостна грижа за косата. След като миналия петък тя ни разкри кои храни ни помагат в борбата с белите коси, днес ще ни разкрие последния хит при прическите този сезон!

Този петък ще обърнем поглед към последните тенденции при прическите този сезон. Също като пролетта, те са смели, вълнуващи и цветни! Пастелните тонове ще бъдат абсолютният господар на сезона! Те стоят еднакво добре както на руса, така и на кестенява коса, обагрят дължините и придават свежест на лицето. В галерията, която ви подготвих, почти със сигурност ще намерите своето вдъхновение за промяна.

View post on Instagram
 


Люляк, розов прах, праскова, патешко жълто, небесно синьо.
Който и цвят от тези да изберете знайте, че са ултра модерни този сезон.

View post on Instagram
 

Може да обагрите върховете, дължините или да контурирате лицето, да направите скрити кичури и да боядисате цялата коса в един, два или три от така модерните цветове. Опциите са много и различни и зависи само от вас докъде ще стигнете с експериментите.

View post on Instagram
 

Ако имате светла коса може много бързо да се превърнете в люляково изкушение. Ако пък сте брюнетка ще имате нужда от професионална помощ, защото тези цветове изпъкват на добре изсветлена коса, но пък за сметка на това реномираните фирми са се погрижили цветът ви да издържа поне 10 измивания.

View post on Instagram