Ах, вижте Мария Грънчарова на 50. Изглежда феноменално! (Снимки)

Мария Грънчарова наскоро отбеляза своя 50-ти рожден ден, а начина, по който изглежда, е феноменален. Певицата спокойно може да сложи в малкия си джоб далеч по-млади свои колежки, които със сигурност влагат много повече, за да изглеждат добре, пише "Блиц".

Няма да повярвате какво точно прави поп певицата, за да се радва на такава визия и най-вече с каква философия живее живота си. Тайната ѝ падна, а най-доволни от това са верните ѝ фенове.

View post on Instagram
 

Оказа се, че Мария дължи перфектната си визия не само на ген, но и на нещо друго. Майката на певицата също изглежда чудесно за възрастта си. "На нея не може да ѝ дадеш 76. Аз се шегувам, че проблемите ме карат да изглеждам все по-добре и по-добре. Нямам намеси по лицето от никакво естество. Използвам скъпа медицинска козметика.

View post on Instagram
 


Да, може би това, че тренирам има значение. С какво се храня, много не внимавам. Имам самочувствието, че изглеждам добре, но не знам какво се дължи това", признава изпълнителката, която в момента е на почивка край морето с най-добрата си приятелка пред "Телеграф".

View post on Instagram
 

"Не един и двама ми правят комплименти, и мъже, и жени, които ме виждат за първи път на живо, не вярват, че съм на 50. Единственото, което полагам като усилие, е да поддържам горе-долу едни килограми. Преди ходих на фитнес, но спрях. Сега правя упражнения вкъщи. Достатъчно е да отделиш един час на ден, за да поддържаш форма", добавя дъщерята на легендата Борислав Грънчаров.

View post on Instagram
 

За юбилея си певицата отрича да е правила равносметки. Споделя, че не съжалява за нищо. "Може би много неща не съм направила както трябва, може би съм имала адски много възможности, които съм пренебрегнала, но това е моята съдба и аз съм я следвала. И съм благодарна единствено и само, че имам хора, с които съм щастлива, с които да продължа да живея живота си. За тези 50 години най-хубавото нещо, което ми се е случило, е да родя сина си.

Помня този момент и никога няма да го забравя. Каквото и да съм правила през годините, каквото да съм творила и сътворила, по-важно от това - мисията да си майка в този живот и да създадеш живот няма. Той ми осмисли живота. Смисълът на живота преди да имаш дете е различен“, разкрива певицата. За най-тежък момент в живота си определя смъртта на баща си. „По-тежък от този нямам. Надявам се никога да нямам. Иначе разочарования бол".

Четете още: Поли Генова се сгоди! Този път наистина