Спомняте ли си онази очарователна актриса, която преди години се превъплъти в ролята на д-р Куин Лечителката? Въпреки че изминаха десетилетия от края на сериала, днес Джейн Сиймур изглежда дори по-красива от преди. Само 2 години делят звездната дама от 70-ия ѝ юбилей, но този факт съвсем не я подтиква да се обърне към пластичната хирургия, както постъпват редица нейни колеги. Напротив, тя е горда с натрупания си опит и с радост посреща годините и техния отпечатък по лицето ѝ. Очевидно красивата актриса знае как да се грижи за кожата си или е щастлива наследница на прекрасен ген.

68-годишната Джейн не крие, че се чувства привлекателна и няма никакви намерения да си слага ботокс или да се подлага на подмладяващи процедури

"Много ми се иска да успея да вдъхна кураж и на другите дами на моята възраст да не се страхуват от бръчките. Никога не съм била по-щастлива от сега", споделя гордо Джейн.

Определено може да се каже, че д-р Куин е целуната от съдбата заради природната си красота. Тя е майка на цели 4 деца и е щастлива с мъжа до нея - продуцента Дейвид Грийн. Както самата тя казва: "Животът се отнесе добре с мен".

Джейн Сиймур не спира да се изявява и до днес, като твърди, че напредъкът във възрастта единствено ѝ помага.

Четете още: Без бели коси? Ето какво да ядем!