Даниел Петканов си присади коса в клиника в Истанбул. Той започнал да оплешивява в областта на темето още миналата година и затова се реши на процедурата, въпреки че е роден през 1986 година и все още е твърде млад за нея. Телевизионерът е категоричен, че липсата на буен перчем го тормозило психически и се превърнало в комплекс. До турския мегаполис Петканов пътува в компанията на съпругата си Александра, която напълно го подкрепила в решението му. Бившият участник в Биг Брадър е категоричен, че присаждането е много по-евтино в южната ни съседка.

View post on Instagram
 

Турция се превърна в една от водещите страни в света за здравен туризъм и трансплантация на коса. Това се дължи както на високия опит на лекарите и добрите технологии които използват, така и на факта, че операциите са по-икономични в сравнение с други страни. Присаждане на коса в Турция вече не е просто медицинска процедура. Много от болниците, клиниките в Истанбул предлагат на чужденците пълен пакет, който включва трансфери от летище, настаняване в хотел и дори туристически обиколки.

Докато в Европа и Америка, разходите за тази услуга може да стигнат до 15 000- 20 000 долара, в Турция, цените са много по-ниски. „Искат ми 1800 евро”, разказа Лудият репортер във видео в канала си, докато в България цената била до 10 000.

Четете още: Боряна Братоева пред Story: Животът в Лондон не е чак толкова розов