Джей Ло е от звездните дами, които често обичат да експериментират с прическата си. Тя винаги обаче се е придържала към кестенявия цвят. До този момент. От съвсем скоро красавицата е в отбора на блондинките и подкъси драстично косата си.

В момента Джей Ло е с неостаряващата прическа „боб“, а русото ѝ стои чудесно. Латино дивата показа за първи път новата си визия този уикенд на кинофестивала в Торонто. На събитието тя се появи с дълга шармантна жълта рокля, която отговаряше отлично на косата ѝ.



Дженифър бе изключително развълнувана на фестивала, тъй като тогава беше премиерата на филма Hustlers, който е първият ѝ опит като продуцент. Специално за ролята си в лентата тя овладя изкуството, наречено „полденс“ и сподели, че това е едно от най-трудните неща, които ѝ се е налагало да прави в името на някоя роля.



Във филма Джей Ло играе стриптизьорка, която с още три колежки прави всичко възможно да измъкне, колкото се може повече пари от богатите си клиенти. Ето защо на премиерата на фестивала в Торонто Лопес бе с клъч, който имитираше тлъста пачка доларови банкноти.



А вие какво ще кажете за новата ѝ визия? Харесва ли ви като блондинка?

Четете още: 4 тайни за красота от нашите баби