Кой е казал, че пролетните тенденции трябва да вървят в крак с модата и сезона? Да, харесваме пастелните сенки за очи, нежно розовото червило и бронзовите нюанси руж, но от време на време ни иде да пречупим стандартите…

Ако сте от тези дами, които обичат да експериментират с визията си и които с удоволствие биха пробвали един по-необичаен стил на гримиране, то този материал е за вас!

Често, когато става дума за очертаване на очите, много момичета се оплакват, че не могат да изрисуват красиви и най-важното равномерни и симетрични вежди (все пак те са рамката на нашето лице).

Е, изписването на веждите няма да представлява вече проблем за вас, т.като няма да е нужно да намествате или премахвате излишните косъмчета. Веждите се превръщат в тънки, дебело очертани с молив „запетайки”.

Устни в зелено или златисто?

Както се досещате снимката, която ще видите по-долу е от ревю и както знаем за едно истинско шоу дизайнерите обичат да преувеличават и изопачават. Но бихте ли сложили такъв цвят червило и за какъв повод?

Екстравагантните цветове червила са своеобразно модно увлечение, което можете да си позволите от време на време, за да изглеждате предизвикателна и загадъчна.

Повечето хора намират ползването на ярки цветове очна линия за проява на лош вкус, но от време на време човек трябва да бъде смел и да заложи на нещо по-необичайно и фрапиращо като акцент в грима си.

А тънка очна линия в различен от класическото черно цвят, в комбинация с ярко червило би внесло много свежест и добро настроение…

Освен към цветната очна линия, можем да се ориентираме и спиралата за мигли в нестандартен цвят, за която вече писахме.

(Стилистите отдавна използват течни сенки, нанесени с влажна четчица по контура на клепача, в качеството на очертаване)

Декорация за лице – идеален акцент за по-специална вечер, коктейл или парти.

Ето ТУК може да прочетете повече за дантелите за лице Face Lace, където всяка дантелка имитира боди арт грим, но всъщност представлява мека и тъничка залепваща плътно за кожата.

* Corrie Nielsen