Марияна Векилска, която през 2019 г. се сбогува със съботно-неделния сутрешен блок на bTV – „Тази събота и неделя“, се завърна на телевизионната сцена по-нова и различна от всякога.

Тв водещата огря с лъчезарната си усмивка сутрешния блок по БНТ този уикенд, на мястото на заразения с коронавирус Георги Любенов. Но това, което впечатли много повече зрителите, бе невероятната промяна във външността ѝ.

Любимият ми начин за придвижване! Прашно е, не се диша, шофьорите не ни понасят, но много им здраве! Все повече сме!

Публикувахте от Mariana Vekilska в Неделя, 11 октомври 2020 г.

Талантливата тв звезда се появи пред ранобудните зрители на предаването с опънато до неузнаваемост лице.

Козметичната интервенция, на която 46-годишната Векилска се подложила наскоро, е последен писък на естетичната хирургия, разкрива ПИК. Става дума за вмъкване на 4 вида филъри с едновременно опъващ и стягащ кожата ефект.

Манипулацията се извършва посредством специален уред, от чийто накрайник стърчат цял сноп игли. А ако се чудите каква е стойността на терапията, бедна ви е фантазията.
За да подмлади визията си, Мариана се бръкнала дълбоко в джоба си и се разделила, без да ѝ мигне окото, с внушителната сума от 2 хиляди лв., издава още медията.

На какво ли не е готова една жена, за да се отърве от неминуемите белези и следи, които времето оставя върху женското лице.

Четете още: Бясната Мариана Попова: Ние сме сган, която вари ракия и пука туршия насред свинарниците