Забелязали ли сте през последните дни едно шокиращо видео в Инстаграм или ТikTok, което показва поразителната трансформация на зъбите на млада жена? Ако този клип ви е попадал във фийда, е просто невъзможно да не сте го отворили, тъй като първият кадър е смайващ. На него младата Жаклин Аларкао демонстрира кошмарното състояние на зъбите си, които са буквално един върху друг. Изглежда, че дамата дори не е можела да затвори устата си заради зъбите си, а на последния кадър Жаклин е неузнаваема. Тя вече има красива и подредена бяла усмивка. Просто вижте:

@jaquelinealarcao

Antes e depois que me casei com um cirurgião dentista!

Lose Control - Meduza & Becky Hill & Goodboys


За нула време видеото е натрупало милиони гледания. Съвсем разбираемо – промяната на дамата е драстична! До клипчето Жаклин е написала: „Преди и след като се омъжих за лицево-челюстен хирург“, а то не спира да бъде споделяно по цял свят и до сега. И освен милиони харесвания, то е предизвикало десетки хиляди коментари, сред които има и някои доста скептични. Тази част от потребителите в мрежата споделят искрено, че се съмняват това да е истинска трансформация. И всъщност са били напълно прави.



Самата Жаклин шокира последователите си, като призна, че е използвала изкуствени зъби, за да покаже „грозната“ си усмивка на първия кадър. Тя не крие, че се е зарадвала от факта, че е успяла да заблуди толкова много хора и ги е накарала да споделят видеото ѝ. Някои от последователите ѝ споделиха, че който е повярвал на тези кадри, е гледал твърде много филми за вампири. На това му се казва да излъжеш TikTok и Инстаграм!

Четете още: Ето какво дерматологът никога няма да сложи върху лицето си