Лято 2020 наближава, а тенденциите в косите вече сякаш изглеждат ясни. Да, много от нас предстои да посрещнем най-горещия сезон с израснали корени, чакащи часа за фризьор, но други вече се завърнаха към предишния живот. Някои звездни дами от родния шоубизнес решиха да заложат на един цвят, който досега не беше толкова актуален и очевидно ще го виждаме по-често през следващите месеци.

Вече няколко родни звездни момичета преминаха в отбора на чернокоските. Сред тях е и Сузанита, която само преди няколко седмици демонстрира новата си визия в телевизионния ефир и тогава забелязахме гарваново черната ѝ коса. Към същия цвят се насочиха Джулиана Гани и Златка Райкова неотдавна. Явно той ще е все по-често срещан през лято 2020.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Но нека обърнем поглед и към света. Според някои експерти от световната модна сцена това лято ще бъде посветено на естествените израснали корени. Особено на тези в кафяво. Тази тенденция донякъде се дължи и на карантината, заради която фризьорските салони затвориха вратите си по цял свят. Като преобладаваща тенденция се очертават естествените корени, съчетани с руси кичури. С подобна прическа в момента са звездни хубавици като Дуа Липа (която реши да замести русото с искрящо розово), Марго Роби и Гуинет Полтроу.

View post on Instagram
 


А вие, дами, към кой цвят ще се насочите през лятото?

Четете още: Валиде султан от "Великолепния век" разкри тайната на красотата си