Лейди Гага владее изкуството на скандала и рязката промяна на визията в най-неочаквана посока до съвършенство. Тя сподели поредното селфи, което меко казано ни шокира.

Освен че вече е с бебешко розова коса, сега певицата е решила да изсветли веждите си. В момента те са напълно безцветни, благодарение на което Гага е почти неузнаваема. На пръв поглед дори бихме казали, че видът на веждите ѝ е следствие от нещастен случай. Но по всичко личи, че певицата се гордее с новата си визия. Да не пропускаме и факта, че тя не е гримирана за селфито, единственото което придава блясък на лицето ѝ, е гланцът за устни.

View post on Instagram
 


Към публикацията Лейди Гага е написала единствено „Суши“, което означава, че може би в този момент се е наслаждавала на вкусен обяд или вечеря с новия си любим - инвеститора Майкъл Полански.

Oчевидно изсветлените вежди се превръщат в моден тренд, тъй като все повече дами в Инстаграм споделят подобни снимки. Вие бихте ли прибегнали към този разкрасителен трик и мислите ли, че се вписва добре във визията на Лейди Гага?

View post on Instagram
 


Четете още: Пет звезди, за които възрастта е просто цифра