Лейди Гага е неузнаваема!

15 февруари 2020 | 09:45
6345
2
снимки: Getty Images, Instagram
2

Лейди Гага владее изкуството на скандала и рязката промяна на визията в най-неочаквана посока до съвършенство. Тя сподели поредното селфи, което меко казано ни шокира.

Освен че вече е с бебешко розова коса, сега певицата е решила да изсветли веждите си. В момента те са напълно безцветни, благодарение на което Гага е почти неузнаваема. На пръв поглед дори бихме казали, че видът на веждите ѝ е следствие от нещастен случай. Но по всичко личи, че певицата се гордее с новата си визия. Да не пропускаме и факта, че тя не е гримирана за селфито, единственото което придава блясък на лицето ѝ, е гланцът за устни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sushi!!!!! ‍#2020

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Към публикацията Лейди Гага е написала единствено „Суши“, което означава, че може би в този момент се е наслаждавала на вкусен обяд или вечеря с новия си любим - инвеститора Майкъл Полански.Oчевидно изсветлените вежди се превръщат в моден тренд, тъй като все повече дами в Инстаграм споделят подобни снимки. Вие бихте ли прибегнали към този разкрасителен трик и мислите ли, че се вписва добре във визията на Лейди Гага?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Четете още: Пет звезди, за които възрастта е просто цифра

Още по темата

Коментари

2
  18 февруари 2020 | 16:39 отговор
 

 
1
  16 февруари 2020 | 05:28 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени