Линда Еванджелиста е име, което винаги е предизвиквало възхищение и мисли за спираща дъха естествена красота. В продължение на десетки години тя бе еталон за перфектната женска хубост и завинаги ще остане в историята като един от най-успешните модели на всички времена, но за съжаление днес визията ѝ не се доближава до това, което беше преди 1-2 десетилетия.

Някогашната кралица на красотата отдавна се е скрила от светлините на прожекторите и се е отдала на по-спокоен начин на живот, характерен за жена, прехвърлила 50-те. Въпреки това тя отказва да приеме естествения ход на времето и промените, които оказва то върху лицето ѝ. Линда видимо е направила не една или две корекции, а дали са сполучливи, преценете вие:

View post on Instagram
 


Моделката обича да споделя снимки от всекидневието си в Инстаграм и благодарение на тях виждаме как изглежда тя с днешна дата. Очевидно Линда е казала „Не“ на строгите хранителни режими, които е спазвала в пика на кариерата си, заради което фигурата ѝ не е толкова безупречна, колкото бе някога. Лицето ѝ също е меко казано променено и в момента изглежда по-скоро странно. Дори някои от почитателите ѝ смятат, че днес тя е неузнаваема.

Вие как мислите? Дали моделката е прекалила с пластичните интервенции?

View post on Instagram
 


Четете още: Горещите прически на лято 2019