В момента цяла Америка е под напрежението на новите президентски избори. Седмици наред редица представители на Холивуд и звездния елит подканват сънародниците си да бъдат активни и да гласуват. Други пък просто решиха да споделят, че са упражнили правото си на вот и Мадона бе една от тях.

В неделя певицата сподели 3 селфита, за да разкрие, че е гласувала, но ние бяхме изключително впечатлени от новия детайл във визията ѝ. Звездната дама вече е с розова коса, която ѝ стои невероятно.

View post on Instagram
 

Към трите снимки Мадона написа: "Трите лица на едно момиче, което току що гласува. Излезте и поемете отговорността си, хора!"

Хитовата певица не скри и за кого е дала гласа - Джо Байдън, който е противникът на така мразения от всички звезди Доналд Тръмп.

Мадона сподели в Инстаграм и кадри от работата си по автобиографичния филм, който подготвя. Любопитен факт е, че откакто певицата разкри, че подготвя филм за живота си, в медиите се появяват най-различни предположения коя ли актриса ще има честта да влезе в главната роля. Засега името, за което се говори най-много е Джулия Гарнър.

View post on Instagram
 

Четете още: Момичето с бели коси и различен цвят на очите, което покори света с феноменалната си красота