Магията на грима: Тези 5 преобразявания ще ви оставят без думи

Няма жена на света, която да не вярва в магията на грима, а правилно подбраните продукти и цветове, съчетани с добри умения, могат да направят чудеса с лицето ни. Днес, вдъхновени от няколко снимки в социалните мрежи, решихме да ви покажем колко смайващ може да бъде ефектът на грима, независимо от количеството му. Просто вижте тези 5 момичета и тяхното преобразяване, което ще ви остави без думи.

Но нека преди това отбележим, че целта на грима е да подчертае достойнствата на лицето ни и да подсили естествената ни красота. В следващите снимки ще видим както по-семпло, така и по-ярко преобразяване на момичета от професионален грим. А ние ви оставяме да се възхищавате на резултата, като ще поставяме снимка преди и след грим на една и съща жена.

View post on Instagram
 

Тук е използван грим, съобразен с естествения вид и в него преобладават светлите топли тонове. Но въпреки че макияжът тук не е екстравагантен и единствено подсилва естествената хубост, ефектът е поразителен.

View post on Instagram
 

Втората визия е в стил холивудски блясък. Използван е брокат и кожата на лицето е с една идея по-тъмен тен. Като цяло обаче и тук не е заложено на екстравагантна визия.

Тази визия е изключително добър пример за това, че гримът може да ни подмлади, стига да умеем да си служим с него правилно. Виждаме, че гримьорът е придал повече цвят на лицето и е подсилил погледа със златисто кафяво. В допълнение с руж и червило дамата изглежда още по-млада и красива.

View post on Instagram
 

Опушеният грим е истинска магия, просто вижте тази трансформация! И в естествен вид дамата е изключително красива, но опушеният макияж ѝ придава уникален чар и сексапил.

View post on Instagram
 

Няма нищо по-красиво и просто от хубавата очна линия и подходящо подбраното червило. Стига да сте ловки в ръцете, разбира се. Тази трансформация също е смайваща, а за нея е използван единствено добър контур, очна линия, спирала и златисто червило. Колко малко ѝ трябва на една жена, за да заблести!

Четете още: Тита взриви мрежата, неузнаваема е (снимки)