Мария Бакалова пръсна хиляди долари за козметичката на Кардашиян и Бекъм

Мария Бакалова повери кожата на лицето си на грижите на прочутата американска звездна дерматоложка д-р Барбара Стърм. На нейните майсторски ръце разчитат такива имена от световния шоубизнес като Ашли Греъм, Кортни Кардашиян и Емили Ратайковски, Виктория Бекъм и др.

За да си набави уникалната антистарееща козметика - дело на д-р Стърм, номинираната за "Златен глобус" и "Оскар" нашенка е пръснала хиляди долари, научихме от "България днес".

View post on Instagram
 


Въпреки че на Мария далеч не ѝ е нужна такава козметика, имайки предвид крехката ѝ 24-годишна възраст, бургазлийката все пак е решила, че е време да положи първи стъпки в борбата с бръчките след години. Сред продуктите от бялата серия, с която се похвалила самата тя, фигурират крем за лице на стойност 150 долара, серум за 250 долара и още десетки еликсири на младостта на цени от този ранг.

View post on Instagram
 

Кожният експерт д-р Барбара Стърм направила и крем за лице, специално предназначен за лицето на Виктория Бекъм, припомнят още от медията. Като една от съставките бившата спайска използвала собствената си кръв. За чудотворната помада съпругата на Дейвид Бекъм се бръкнала в джоба си за 1200 паунда.

"Д-р Стърм ми взе кръв и създаде лечебни вещества, направени от моите собствени клетки, което действа противовъзпалително и регенериращо. Тази седмица ще го изпробвам и сутрин, и нощем", сподели неотдавна Виктория в Инстаграм.

Е, за момента Бакалова все още не е стигнала до подобно решение, но пък се е допитала до феновете си дали биха желали да заснеме видео, с което да демонстрира начина, по който се грижи за лицето си. Почитателите ѝ в Инстаграм, които са близо 335 хил., с охота и любопитство приели предложението на фаворитката си и сега с нетърпение очакват обещаното клипче.

View post on Instagram
 

Четете още: Леле! Захари Бахаров подкара звяр за над 100 бона! (снимки)