Автор
Woman.bg

Момиче от Нигерия изуми света с красотата си! (Снимки)

Петгодишно момиченце от Нигерия завладя сърцата на британските медии и инстаграм потребителите от цялата планета. Всички единодушно признаха детето за най-красивото момиче на света, съобщи The Mirror.

Снимки на малката Джаре бяха споделени в профила й от фотографката Мофе Бамаива, а под тях авторката им написа: „О, да, тя е човек! Но тя е и... ангел". Бамаива отбелязва, че макар и неопитна в позирането пред камерата, Джаре по нищо не издава, че се страхува от обектива и сякаш е родена за него.

View post on Instagram
 

Само за няколко дни снимките в мрежата натрупаха хиляди харесвания, а в коментарите феновете нарекоха момичето "просто божествено", „пленителна хубавица“, "безумно красиво" и "напълно завладяваща".

Нигерийската хубавица има още две сестри "с красиви лица и силни характери". Tя вдъхновила майка им да направи на момичетата профили в Инстаграм, споделя още създателката на уникалните кадри.

View post on Instagram
 

Но за жалост, там, където има цветя, винаги виреят и плевели. В коментарите под снимките се намериха и немалко хейтъри, които обвиниха фотографа в използване на фотошоп програма, а други с езика на омразата твърдяха, че това не е истинската коса на детето, а перука.

Миналата година титлата "най-красивото момиче" по мнението на британските медии бе присъдена на 8-годишната рускиня Анна Павага. Към момента Анна работи за една от руските агенции и е лице на няколко марки.

View post on Instagram
 

Четете още: Децата модели, които изумиха света с красотата си