Петък е един от любимите ни дни. Не само защото планираме как най-добре да оползотворим уикенда, но и защото си открадваме едни 5 минутки, в които да прочетем какво ново има да ни каже Цони в рубриката ѝ "Домашни тайни за красотата на косата". Тези от вас, които вече са чели съветите ѝ тук, или са прекрачили прага на Салон за коса и маникюр ONE, който тя отвори преди повече от година, добре знаят, че макар и млада и свенливо усмихната, Цони е истинска фурия! Мастър на ножиците, боите, маските и красивите визии, които будят възхищение и сред двата пола. Цялостна грижа за косата. Това е мотото ѝ, заради което Цони постоянно ходи на обучения – както в България, така и в чужбина. И частица от наученото споделя с нас всеки петък.

Миналия петък Цони ни разкри Как да се отървем от цъфтежите, без да режем половината си коса - материалът в рубриката ѝ, който се радва на почти 10 000 прочита. А днес тя ще обърне внимание на момичетата, за които балът предстои.

Настъпи време за така дългоочаквания за всички млади дами бал – вечерта, в която всяка една е принцеса! А какво е една истинска принцеса без хубава прическа?!
Късметлийки сте, мили момичета, защото тазгодишните модни тенденции са младежки, небрежни и задължително придружени от плитка - една или няколко. Но не добре познатата от баба ви или рибената кост, а подобна на възли и всякакъв вид плетива. Вижте нашите предложения и изберете своята визия спрямо стила и косата ви.

View post on Instagram
 

Пекрасна визия за момичета с богата, гъста, дълга коса.

View post on Instagram
 

Тази смела и изключително свободолюбива прическа е за тези от вас, които искате да сте различни.

View post on Instagram
 

Една романтична и нежна визия.

View post on Instagram
 

Ако косатата ви не е мого дълга и предпочитате по-елегантна визия, тези няколко модела са достатъчно елегантни и леко небрежни. Перфектни за вашата възраст и естествена красота.

View post on Instagram
 

Искате да изненадате и фрапирате всички в деня на бала си? Тогава сложете ексцентричен цвят като този, който даже ще свети в тъмното.

View post on Instagram
 

Не е нужно да пускате коса години наред или да изневерявате на стила си, за да сте актуална на бала.

Четете още: Как да превърнем косата в „хапче“ за младост