Автор
Woman.bg

Размерът е без значение - 11 звезди с гърди, които не са за показване

Звездите обичат да привличат внимание и често за целта носят рокли с дълбоко деколте. Само че вместо да впечатлят публиката с това, те я отблъскват с... твърде несъвършените си форми. Нека първо уточним какво имаме предвид под несъвършен бюст и кой може да се „похвали“ с такъв.

Най-честият проблем, който прави гърдите неприятни на вид, е силиконът. Много жени си мислят, че след операцията ще имат разкошен бюст, но грешат. Да, разбира се, че през първите 5 години всичко ще е идеално, но после гърдите започват да увисват. Това обаче не е най-лошото. По-страшно и странно е, когато гърдите станат с различен размер. Причина за това може да е непрофесионализмът на хирурга или нарушаването на режима през периода на възстановяване. А ако имплантите не са били твърде качествени, те могат да се разкъсат при усилени тренировки или в резултат на травми.

Тори Спелинг

Друга причина за промяна на външния вид на бюста е кърменето. Всъщност женските гърди са съставени от съединителна тъкан и жлези, както и от мазнини. През периода на бременността мастната тъкан намалява, а жлезите, напротив, нарастват. Когато майката спре да кърми, жлезата постепенно намалява, натрупват се нови мазнини, а бюстът си възвръща формата. Това обаче става само в онези случаи, когато жената спира кърменето постепенно. Ако го прекъсне рязко, гърдите не само ще увиснат, но и ще променят формата си и вече няма да са красиви и секси.

Лейди Гага

Намерихме над десет звезди, които по различни причини не могат да се похвалят с идеален бюст. Например Лейди Гага обожава да шокира публиката с разголени тоалети, демонстрирайки гърдите си. Те обаче не само са увиснали, но и с различен размер. Разбира се, това може да се коригира чрез пластична операция, но певицата не се притеснява от естествения си външен вид.

Виктория Бекъм

Тара Рийд навремето се поувлече по пластичните операции и в резултат получи една относително нормална гърда и една увиснала до пъпа. Виктория Бекъм също неведнъж си е слагала силикон, но после размисли и махна имплантите. При това естествените ѝ гърди изглеждат като гърди на 14-годишно момиче. Други жени пък по природа имат непривлекателни гърди. Актрисата Хейдън Панетиър има твърде близко разположени гърди, които загрозяват външния ѝ вид.

Четете още: Три природни отвари за красива коса