С коси като на Рапунцел

10 юли 2013 | 12:30
8735
12
12

В Америка живее семейство, в което женската половина няма навика да се подстригва и дължината на косите на майката и трите й дъщери достига... 4 метра!

Тере Лин не подстригва косите си от малка. Нейният мъж - Чип, се възхищава на дължината и красотата на косата й.

Именно възторгът и възхищението на бащата от мамините коси вдъхновили и дъщерите им да последват примера на майка си.

Сега дължината на косата на Тере Лин е около 1,5 метра. Голямата дъщеря Келън, която е на 11 години, има коса с дължина 73 см, на 9-годишната Сенделин косата е 72 см, а на 6-годишната Чесни - 52,5 см.

Вижте още снимки на дамите с коси като на Рапунцел ТУК!

Източник: snews.bg

Още по темата

Коментари

12 Рапунцел
  09 май 2015 | 19:31 отговор
 

То като гледам и аз ще си пусна такава коса като стана на 85 години

 
11 От 3
  11 юли 2013 | 16:22 отговор
 

Косата ми в момента стига точно до дупето. Но повече от това със сигурност нямам намерение да я оставям да расте, не защото не мога да се грижа за нея, а защото вече ефектът се превръща в дефект, тоест започва да изглежда зле. На 10. мога да кажа как се грижа аз, за да не ми цъфти косата - мия я само със хладка вода, никога с гореща, максимум два пъти на седмица. Не я боядисвам, не я изправям, не я къдря, не слагам стилизиращи продукти и дори не ползвам сешоар дори и зимата. Ползвам копринени калъфки на възглавницата, не правя сложни прически, нанасям балсам по краищата. Изобщо отнасям се много нежно и внимателно с нея. Ако видя, че все пак е започнала да цъфти, веднага отивам на фризьор да обере цъфтежа.

 
10
  11 юли 2013 | 15:15 отговор
 

ne se e podstrigvala ot malka, e taq kosa ne cyfti li? kato gledam ne e opyrhavela ot cyfnali krai6ta, kak q podyrja da ne cyfti sled kat ne q podstrigva??

 
9
  11 юли 2013 | 15:10 отговор
 

ne se e podstrigvala ot malka, e taq kosa ne cyfti li? kato gledam ne e opyrhavela ot cyfnali krai6ta, kak q podyrja da ne cyfti sled kat ne q podstrigva??

 
8 Мими
  11 юли 2013 | 13:53 отговор
 

Според мен става на въпрос за комплекс и все пак се съобразяваме с модата и тенденциите. Това е било модерно по времето на бабите ни и в днешно време както и да го гледаш е доста демоде и ..направо грозно.Не съм виждала нито една наистина красива и модерна жена да има такова чудо на главата-сякаш няма пари за фризьор.

 
7 откровено мнение
  11 юли 2013 | 09:25 отговор
 

Не ми харесва. Според мен такава коса имат жените, които работят "домакиня", защото е страшно нелепо да се явиш на работа с това руно. Не го приемайте като критика - ако ви харесва си ги носете до петите, ама да знаете аз такъв човек не бих наела.

 
6 witch
  10 юли 2013 | 23:21 отговор
 

Suglasna s nomer 5, moita ki4arka e do dupeto :PpPp

 
5
  10 юли 2013 | 22:57 отговор
 

Съгласна съм с Рапунцел. Макар на мен да ми идва малко в повече дължината на косата на майката. Моята коса е дълга почти 70 см, но я подстригвам редовно, доста в гъста и красива, определено е приятна за окото. Не харесвам късите коси и това, че са предпочитани, защото е по-лесно... красивата поддържана, дълга коса буди възхищение.

 
4 Рапунцел
  10 юли 2013 | 17:44 отговор
 

Възхищавам се на търпението и постоянството, с които жени като тези отглеждат своите невероятно дълги коси. Едва ли притежаването на такава коса на тази жена е единствената й добродетел, но това е, което я прави уникална и една от малкото, осмеляващи се да поддържат толкова необичайна за късокосото ни съвремие прическа. Към предходните потребители: Злоба и присмехулническа завист прозира в думите ви, уважаеми коментатори. Вместо да разглеждате това като постижение , непосилно за всеки (и за вас), се захващате да поставяте под съмнение менталната и визуалната адекватност на героите от статията. Защо обичайната реакция при вида на жена с невероятно дълга коса е неизменно във връзка с всевъзможни недостатъци? На обществото не е драг подобен светец.

 
3
  10 юли 2013 | 15:46 отговор
 

Прекален светец и Богу не е драг. Много пари може да изкара от тази коса.

 

Добави Коментар

Най-четени