Синди Крауфорд - рошава и без грим, но все така феноменална (снимка)

26 юли 2021 | 09:19
2055
2
снимки: Instagram, Getty Images
2

Звездните дами, които цял свят просто обожава, отдавна не се страхуват да свалят маската от грим и да се покажат в напълно естествен вид. Това не е никак необичайно дори и за модел от най-висока класа като Синди Крауфорд, която снощи реши да зарадва последователите си в Инстаграм със закачливо селфи.

 

55-годишната красавица, за която годините очевидно са просто цифра, публикува снимка, на която е без капка грим и дори прическата ѝ е неглиже. Но когато една жена излъчва толкова силна харизма и сексапил, гримът и косата са просто малка подробност. 

Снимката е публикувана едва преди 4 часа, но вече има близо 50 хил. харесвания, а ние за пореден път оставаме без дъх, наблюдавайки натуралната ѝ красота. 

Четете още: Тайните за красота на турските актриси

 


Още по темата

Коментари

2 Бивш от НСГП
  26 юли 2021 | 10:52 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ БЕ Брутално Грозен и Смрадлив Маймуно Мангал надежда msbrico Брутален Шизофреник Мангал, че в кое шизи огледало се гледаш БЕ надежда или там msbrico Мангал БЕ.

 
1
  26 юли 2021 | 10:12 отговор
 

Няма грим, но има филтър. Хубава жена е все още, нищо че и личат вече годините.

 
 
Бивш от НСГП
26 юли 2021 | 10:49

Че Жена, Че Лилия Стаменова, Че това на Снимка, Че ,, жена ,, не е. !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка.

Добави Коментар

Най-четени