Защо да не оцветим ежедневието си в други нюанси освен черното и сивото? Да, зима е, мрачно е, студено е, но точно това би трябвало да ни подтикне към повече цвят, повече експерименти и смелост!

Със сенките за очи може да постигнете невероятен ефект, който ще остави положителен спомен у хората по отношение на вашата особа.



Дневен грим: подходящи са цветове, които подхождат на вашата кожа и са в по-нежни, пастелни и не толкова ярки цветове.

Вечерен грим: ако искате да бъдете екстравагантни, то акцентирайте на очите, използвайки наситени и по-тъмни нюанси в сивата, зелената, синята и кафявата гама. Може да придадете по-изразителен поглед с черен молив или туш.

Срещат се много разновидности на сенките – може да избирате между кремообразни, течни, сухи сенки в пресована или свободна форма, сенки с различни хамелеонови оттенъци и матови сенки, с които могат да се постигнат чудеса.
.
Излъчването, което можете да създадете оцветявайки клепачите си в различни нюанси е израз на неповторимото ви усещане за красота и стремеж за създаване на страстен поглед.

Недейте да пестите от хубавите неща в живота, които ще допълнят и подчертаят вашата красота! Нужно е само да отделите няколко минути на ден, за да се превърнете в истинска принцеса.

ВИДЕО: