Автор
Мария Николова

Времето тиктака неудържимо – Алиша Силвърстоун е неузнаваема

Помните ли Алиша Силвърстоун, онова красиво русо момиче от клиповете на Aerosmith? Е, дори да си я спомните, ако сега я видите, няма да я познаете.

Тя е била заснета от папараци тези дни, докато разхождала кучето си с непознат мъж. Според британските таблоиди обаче вече 45-годишната Алиша Силвърстоун е неузнаваема без грим и с небрежно облекло. А ето и снимка от младите години на актрисата:

View post on Instagram
 

Времето тиктака неудържимо за всички ни. Само преди дни в мрежата се появиха снимки на някогашната холивудска сирена Бриджит Фонда, на които тя изглежда напълно неразпознаваема. Актрисата се оттегли от филмовата сцена през 2002 г. , а зад гърба си има шедьоври като „Джаки Браун“ на Тарантино и „Неомъжена бяла жена“.

View post on Instagram
 

Фонда за последно се появи на светско събитие през 2009 г. Тогава тя присъства на премиерата на филма на Куентин Тарантино „Гадни копилета“. След това актрисата се оттегли от светлините на прожекторите и заживя в семейното си ранчо в Санта Барбара, където се посвети на семейството и отглеждането на сина си. Днес тя е на 58 години, а от визията, с която я познават феновете, не е останала и следа. Преди няколко месеца в едно откровено интервю с Vogue Сара Джесика Паркър обърна внимание на темата с остаряването и сподели болката си от отношението на хората към тази деликатна за дамите темата. "Знам как изглеждам...Нямам друг избор. Какво мога да направя? Да спра да остарявам? Да изчезна?", попита актрисата. Месеци по-рано в мрежата се появиха нейни снимки, на които се виждат белите ѝ коси.

"Изглежда сякаш хората не искат да се чувстваме добре, сякаш се наслаждават на болката ни от това кои сме, независимо дали сме решили да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектни", каза Паркър. А какво може да направят жените - нямат много ходове. Но поне могат да се опитат да приемат факта, че остаряват и да носят годините си с достойнство и усмивка.