Ужас, ама това Виктория Бекъм ли е? Ето как изглежда на живо (снимки)

13 октомври 2021 | 14:56
16885
8
снимки: Getty Images, Instagram
8

Виктория Бекъм винаги се е славела като кралица на модата и красотата. Тя е стилна, елегантна, сдържана и винаги толкова забележителна. Но както знаем и на най-добрите се случва да допускат грешки. А този случай доказва за пореден път, че днешните идеали за красота и излишната суета могат да доведат до истинска катастрофа. 

Ако трябва да бъдем съвсем честни, не го очаквахме точно от Виктория Бекъм, която до този момент е показвала, че страни от хиалурона и прекалената козметична намеса. Явно обаче и тя се е поддала на тенденциите с набъбналите устни и прекалено оформените скули. Вчера дизайнерката и бивша попзвезда се появи в телевизионния ефир, за да промотира най-новия си козметичен продукт, а зрителите останаха потресени от начина, по който изглежда в момента. 

И ако в света на Инстаграма, Виктория изглежда прекрасно, оказа се че на живо нещата стоят по малко по-различен начин. Г-жа Бекъм демонстрира, че напълно се е поддала на филърите и сериозно е прекалила с тях. Известно е, че тя отдавна използва ботокса като помощно средство да запази красотата си, но хиалуронът в устните сякаш е иновация в грижите ѝ за външния вид. 

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм

За жена с естествено тънки устни, вероятно е трудно да направи подобна корекция без да бие на очи. Или поне така изглежда от това, което виждаме. Още по време на шоуто, в което участва Виктория в интернет заваляха не особено ласкави коментари по неин адрес. Някои от тях гласят:

"Какво се е случило с лицето ѝ?", "Без повече филъри, моля!", "Обичам Виктория, но това, което си е причинила на устните, е направо срамно", "Изглежда много странно, когато говори и е тотално некрасиво. Филърите и ботоксът може да изглеждат добре за снимки, но това определено не се отнася за изяви на живо", "Виктория изглежда ужасно. Защо жените си причиняват тези неща? Каква е целта?"

Виктория Бекъм

Очевидно с напредване на възрастта и засилването на тенденциите за неестествена красота, дори и прекрасни момичета като Виктория Бекъм са готови да навредят на външния си вид. От желание да бъдат неотразими. 

Четете още: Full Face: Новата подмладяваща процедура, по която звездите полудяха

Още по темата

Коментари

8 Бивш от МВР
  14 октомври 2021 | 04:33 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Стаменова, АЗ на тази снимка виждам един Брутално Грозен и Зъл Смрадлив Мизерен Чистокръвен Мангал БЕ. За наша"надка" БЕ.

 
7 Бивш от МВР
  14 октомври 2021 | 04:31 отговор
 

17

 
6 Бивш от МВР
  14 октомври 2021 | 04:30 отговор
 

Стаменова, че много безименни коментарират тук.

 
5
  14 октомври 2021 | 01:32 отговор
 

Нагла и грозна като всички англичанки.

 
4
  14 октомври 2021 | 00:17 отговор
 

 
3
  13 октомври 2021 | 20:14 отговор
 

Глупачка...И най-мъдрият си е малко прост! От скумрия стана на шаран.

 
2 Абе, травестита,
  13 октомври 2021 | 17:53 отговор
 

Бекъмовица кога е била "красива" или "елегантна"?

 
1
  13 октомври 2021 | 17:01 отговор
 

Виктория Бекъм не е момиче от 30 години вече. И не виждам да изглежда зле.

 

Добави Коментар

Най-четени