Ужас, ама това Виктория Бекъм ли е? Ето как изглежда на живо (снимки)

Виктория Бекъм винаги се е славела като кралица на модата и красотата. Тя е стилна, елегантна, сдържана и винаги толкова забележителна. Но както знаем и на най-добрите се случва да допускат грешки. А този случай доказва за пореден път, че днешните идеали за красота и излишната суета могат да доведат до истинска катастрофа.

Ако трябва да бъдем съвсем честни, не го очаквахме точно от Виктория Бекъм, която до този момент е показвала, че страни от хиалурона и прекалената козметична намеса. Явно обаче и тя се е поддала на тенденциите с набъбналите устни и прекалено оформените скули. Вчера дизайнерката и бивша попзвезда се появи в телевизионния ефир, за да промотира най-новия си козметичен продукт, а зрителите останаха потресени от начина, по който изглежда в момента.

View post on Instagram
 

И ако в света на Инстаграма, Виктория изглежда прекрасно, оказа се че на живо нещата стоят по малко по-различен начин. Г-жа Бекъм демонстрира, че напълно се е поддала на филърите и сериозно е прекалила с тях. Известно е, че тя отдавна използва ботокса като помощно средство да запази красотата си, но хиалуронът в устните сякаш е иновация в грижите ѝ за външния вид.

За жена с естествено тънки устни, вероятно е трудно да направи подобна корекция без да бие на очи. Или поне така изглежда от това, което виждаме. Още по време на шоуто, в което участва Виктория в интернет заваляха не особено ласкави коментари по неин адрес. Някои от тях гласят:

"Какво се е случило с лицето ѝ?", "Без повече филъри, моля!", "Обичам Виктория, но това, което си е причинила на устните, е направо срамно", "Изглежда много странно, когато говори и е тотално некрасиво. Филърите и ботоксът може да изглеждат добре за снимки, но това определено не се отнася за изяви на живо", "Виктория изглежда ужасно. Защо жените си причиняват тези неща? Каква е целта?"

Очевидно с напредване на възрастта и засилването на тенденциите за неестествена красота, дори и прекрасни момичета като Виктория Бекъм са готови да навредят на външния си вид. От желание да бъдат неотразими.

Четете още: Full Face: Новата подмладяваща процедура, по която звездите полудяха