Вижте бюти тайната, на която Джулия Робъртс е научила племенницата си

Ема Робъртс е от актрисите, които притежават онази нежна красота, която може да разтопи всяко мъжко сърце. Тя обаче си има своите малки трикчета, с които подсилва женския си чар и съвсем не ги крие само за себе си.

Самата Ема споделя, че е решила вече да замени тежкия грим с естествена и непринудена визия, но залага на един много, много важен акцент и той е червено червило. Не можем да отречем, че то винаги придава характер във визията на всяка дама, особено когато ѝ отива убийствено много, какъвто е случаят с Робъртс.

View post on Instagram
 


Оказа се, че единственото, което актрисата прави, преди да излезе и да заблести сред хората, е да очертае устните си с молив, да ги запълни с червило и да им придаде блясък с гланц. И воаля – вече е неотразима!

Красавицата разкрива, че е научила и нещо много важно от звездната си леля, Джулия Робъртс, а именно да полага максимално грижи за кожата на лицето си. За нея най-важно е тя да изглежда здрава и сияйна, ето защо всяка вечер красавицата почиства лика си внимателно и залага на хидратиращи кремове. Също така се храни здравословно, защото красотата отвън е отражение на доброто здраве.

View post on Instagram
 


Четете още: Цената да се превърнеш от живия Кен в Барби: 75 операции и милиони долари