Петък е един от любимите ни дни. Не само защото планираме как най-добре да оползотворим уикенда, но и защото си открадваме едни 5 минутки, в които да прочетем какво ново има да ни каже Цони в рубриката ѝ "Домашни тайни за красотата на косата".

Тези от вас, които вече са чели съветите ѝ тук, или са прекрачили прага на Салон за коса и маникюр ONE, който тя отвори преди повече от година, добре знаят, че макар и млада и свенливо усмихната, Цони е истинска фурия! Мастър на ножиците, боите, маските и красивите визии, които будят възхищение и сред двата пола. Цялостна грижа за косата. Това е мотото ѝ, заради което Цони постоянно ходи на обучения – както в България, така и в чужбина. И частица от наученото споделя с нас, всеки петък.

След като миналия път тя ни разкри как можем да преборим пърхота вкъщи, днес ще обърне внимание на тенденциите, свързани с мъжките прически този сезон.

Днес ще говорим за мъже! След като в края на март ви показах и разказах за хитовете при дамските прически за сезона, днес реших, че същото заслужават и господата. Защото модата отдавна вече не е поле, което само нежната част от населението следи с интерес. Тази година тенденциите ни отдалечават от обръснатите до кожа мъжки глави и коси, пригладени до вманиаченост. Мъже, вече може да пуснете косата си да расте свободно, защото разрошеният и небрежен вид е хит този сезон!

Косата може да е подстригана късо отстрани, но задължително в бретоната част трябва да е дълга, а не загладена на една страна. Вместо това я правете небрежно повдигната нагоре, като фокусът на обема е в предната част на главата. Това се постига лесно - с вакса или фиксиращ спрей на суха или мокра коса.

Перфектна визия за мъже с чупливи коси.

Ако косата ви е права, можете да направите сходна на тази прическа и задължително да я моделирате с продукти, придаващи обем.

За тези от вас, които отдавна искат да си пуснат по-дълга коса – честито, дойде и вашият момент.

Небрежно подстриганите коси точно до под ушите са също толкова актуални. Ако косата ви е здрава не се колебайте - може да я носите загладена, леко разрошена в зависимост от вашия стил.