Жените се гримират 43 седмици от живота си

19 юли 2012 | 08:28
10425
4
4

От БГНЕС разкриват, че според ново проучване жените прекарват 43 седмици от живота си в гримиране.

Средната британка отделя 91 часа годишно да сложи и да махне грима си, което се равнява на приблизително 43 седмици от живота.

Интересно е, че жените в южните страни отделят повече време за разкрасяване, отколкото дамите от север.

Почти една трета от жените признават, че биха искали да намалят времето, което прекарват в гримиране, но само 13% имат самочувствие да ходят без грим. 1% от жените слагат фон дьо тен и сенки дори преди фитнес, показва още проучването.

Много от представителките на слабия пол признават, че се разкрасяват й онлайн. 8 на сто от жените се гласят за снимка за Фейсбук поне по 30 минути за седмица.

Коментари

4 Nap_Star до невъзпитаното девойче
  21 юли 2012 | 18:28 отговор
 

Така, така, да видим какво си имаме тук?!?! Тъй като ти така изнервено ме обвиняваш, че не съм си направила сметката, нека ти кажа нещо - о, да, направих я, и още как. Нека ти кажа за така незначителната за теб разлика между 10 и 15 минути. Гримирайки се по 15 минути на ден, както става ясно от безумно тъпата статия, за целия живот на една средно статистическа жена, това прави 43 седмици. Ако обаче тази жена се гримира по 10, вместо 15 минути, то това скъсява времето, прекарано в гримиране, за целия й живот, на 28 седмици. Ако смяташ, че 15 седмици (близо 4 месеца) е малка разлика, ок, нека бъде твоето. А за да бъда още по-пресметлива, както вече споменах, аз отделям не повече от 3 минути на ден, което означава, че по сметките на това така "интересно" ново проучване, аз ще изхабя само 8 седмици от живота си в гримиране. Така, че невъзпитано момиче, недей да нападаш хората безпочвено, седни си на задника и разбери, че различните индивиди, имат различни виждания, и ако ти предпочиташ да прекарваш времето си, мацайки се като клоун преди цирково изпълнение, то аз предпочитам да прекарам времето си в нещо по-смислено и не си ти човека, който ще ме съди за това, и още по-малко си ти човека, който ще използва подобни епитети по мой адрес. Личи безспорно, че си зле възпитана. Успешен ден!

 
3 до коментар 2
  21 юли 2012 | 18:07 отговор
 

Аууууу, колко еродирано изказване! Какъв акъл и острота на интелекта извират от тези изказвания! Очевидно ти прекарваш много от времето си в гримиране, до което заключение стигам, виждайки колко си обидена и разстроена от първия коментар! Виж сега, дали момичето от първия коментар е "тъпо", дали е "селянка изпаднала", аз не мога да коментирам, но ти определено не си от най-умните девойчета. Отивай сега пред огледалцето и прекарай своите 15 минутки в гримиране. Аз ще последвам примера на Nap_Star и ще отделя само 3 минути за грим. През останалите 12, ще прочета нещо полезно, както би било редно да направиш и ти!

 
2 do nap_star
  21 юли 2012 | 09:24 отговор
 

Ти си много тъпа моето момиче просто ! Даже не си пресметнала какво са казали хората пача проста малоумна , тяхното изчисление е ако едно момиче се гримира за целия ден 15 минути което е = на 91,25 часа годишно ,мърло проста... 10 или 15 минути не мисля ,че има някаква разлика селянке изпаднала ..първо си го сметни и тогава пиши комплексарските си изказвания мърло чорлава ;) !!!

 
1 Nap_Star
  19 юли 2012 | 09:44 отговор
 

Що за глупост??? коя нормална жена прекарва повече от 10 минути в гримиране? Абе, woman.bg, какво ви става? Защо започнахте само статии за комплексирани, китосани девойчета да пишете? Дайте нещо и за нас - нещо свястно "направи си сам" - но от онези, в които давате яснота, от къде да се сдобием с необходимите ни материали, а не просто преписана от някой чуждестранен сайт, статийка. Или рецепта за нещо вкусно и свежо за лятото. Нещо, което би било от полза - на кой му пука колко време прекарват комплексираните жени, в гримиране. На мен и 3 минути на ден ми стигат да изглеждам прекрасно, не знам за вас!!! :)

 

Добави Коментар

Най-четени