Алекс Петканова разкри как минава един неин ден със сина ѝ

18 май 2022 | 11:04
6950
5
Instagram
5

Алекс Петканова предизвика своите последователки да ѝ зададат въпроси относно отглеждането на сина ѝ Габриел. След като получи множество запитвания, инфлуенсърката реши да направи лайв включване, в което да отговори на повечето от тях.

Алекс разкри, че Габи ходи частна детска градина и че след като е започнал да я посещава е станал много по-общителен и социален от преди.

Моделката сподели и че откакто са разведени двамата с Дани си поделят грижите за Габчо, като той е една седмица при нея и една седмица при татко си. Алекс сподели, че никога не е използвала услугите на детегледачка и че е имала желание да го направи, когато Габи е бил малък, но Дани бил против.


Петканова разкри още, че когато е неин ред да гледа сина си никой не ѝ помага с грижите за него, тъй като нейните родители живеят в Благоевград и работят.

“Моята работе е такава, че аз сама моделирам времето си и горе-долу съм си направила така плана, че когато заведа Габчо на детска, моят ден започва на пълни обороти - отивам на фитнес, къпя, гримирам се, фризирам се, започвам да снимам нещата, които имам по кампании, след това върша битовизми, като пазаруване, плащане на сметки, вадене на документи, след това става 5 часа - време да взимам Габчо, взимам го, прибираме се вкъщи, готвим, хапваме, обличаме пижами и лягаме - горе-долу това е ежедневието ни, когато сме си заедно. Когато е при Дани, мога да поемам ангажименти, които съм вечер, но когато е при мен съм абсолютно фокусирана върху това да прекарваме време заедно” - споделя инфуенсърката.
 

Още по темата

Коментари

5
  19 май 2022 | 08:37 отговор
 

шибат се като в американско порно

 
4
  18 май 2022 | 23:17 отговор
 

С такава майка не ти трябва баща.

 
3
  18 май 2022 | 23:10 отговор
 

Да чукам Петканова на това диванче, докато сина й си играе наблизо.

 
2 уау
  18 май 2022 | 15:08 отговор
 

Много напрегнато ежедневие!!!!

 
1 искам
  18 май 2022 | 11:54 отговор
 

искам да и напълня фурната

 

Добави Коментар

Най-четени