Автор
Woman.bg

Бебе номер 5 на 55: Съдбата на Бриджит, която можеше вече да е баба

Бриджит Нилсен е от дамите, които обожават майчинството и са изпълнили чудесно дълга си като жени. Прочутата актриса е родила цели 5 деца, като даде живот на последното съвсем наскоро. Години наред тя правеше неуспешни опити, за да забременее, но така и не се отказа и все пак роди на 55 г. А колкото деца, толкова и съпрузи. В момента Бриджит е щастлива с петия си съпруг, от когото е дъщеричката ѝ Фрида, която се роди преди месеци.

Вчера звездата сподели в Инстаграм радостта си от майчинството, като публикува снимка на бебето и съобщи, че малката ѝ наследница навършва 4 месеца.

View post on Instagram
 


„4 месеца! Никога не съм била по-щастлива!“, написа в поста си Бриджит.


Актрисата е известна не само заради ролите си, но и защото дълго време беше жената до легендарния Силвестър Сталоун. Той е вторият от общо 5-имата ѝ съпрузи. Тя сключва брак с 16 години по-младия от нея Матия Деси през 2006 г. и е твърдо решена, че иска да има дете от него, но лекарите ѝ съобщават, че шансът ѝ да забременее е нищожен, Въпреки това, след стотици процедури и десетилетие чакане, двамата успяха да създадат дете. И ето че малката Фрида вече е факт от цели 4 месеца.

От предишните си любови Бриджит Нилсен има 4 синове – Раул Майър, Дъглас Майър, Килиан Жастину и Джулиан Уиндинг.

Четете още: Какво помним от корема на мама?