55-годишната Бриджит Нилсен вече работи за шесто бебе. Желанието ѝ е продиктувано от надеждата да дари любимия си Матиа Деси и с момче.

Бившата съпруга на легендата Силвестър Сталоун се сдоби с петата си рожба преди девет месеца след 11-годишни опити да зачене чрез ин витро.

Дъщеричката ѝ Фрида е пето дете на Нилсен и първо дете на съпруга ѝ Матиа, а неговата голяма мечта е да има и син.

Този любопитен детайл от семейния си живот звездата от „Червената Соня“ разкри по време на участието си в италианското тв шоу Non e la D'Urso. В него тя каза: "Може би ще имам още едно бебе. То ще бъде шестото. Никога не казвай никога."

View post on Instagram
 

"Съпругът ми Матиа иска още едно бебе. Той обича нашата малка принцеса, но също така иска да има и момче. И двамата винаги сме искали да имаме общо дете, без значение момиче или момче. Дълбоко в себе си се надявах да е момиченце“, призна манекенката. „Вече имам четири момчета, така че – да, надявах се на малка принцеса", добави още Нилсен.

Фрида е момиченцето, за което тя мечтае цял живот и което Бриджит роди на впечатляващите 54-години. Многодетната майка призна също така, че е наясно с коментарите около решението ѝ да стане майка на по-късна възраст.

"Опитвах да зачена в продължение на 11 години. Не беше лесно и не всяка жена е готова да се изправи пред това, което преживях. Мога да поема всякаква критика. Разбирам какво казват хората. Ако на 20-годишна възраст майка ми ме беше изненадала с вестта, че е бременна на 54 години, не знам как щях да реагирам. Допускам, че сериозно щях да се възмутя. Но, разберете ме, моята малка Фрида е моята голяма радост.

Бриджит и Матиа имат брак от 2006 г. Дъщеря им е пето дете на Нилсен, която има синове на 34, 29, 25 и 23 години от предишните си връзки.

Е, изглежда на Бриджит не ѝ пречи възрастта и явно сериозно се е заканила да прибави още един наследник към многолюдната си фамилия. Приветствате ли решението ѝ или го смятате за лудост?

Четете още: Бебе номер 5 на 55: Съдбата на Бриджит, която можеше вече да е баба