Автор
Веселина Петрова

Блейк Лайвли разкри по странен начин, че с Райън са станали родители за четвърти път

Блейк Лайвли станала мама за четвърти път. За това съобщи самата тя в Instagram, но по доста странен начин.

Лайвли сподели снимка, на която се вижда, че вече не е бременна и е заедно с Райън и неговата майка.

View post on Instagram
 

"Неделята на Супербоул 2023 бях заета", написа под фотото звездата.

Засега обаче полът и името на бебчето остават в тайна. Това е четвъртото дете в семейството.

По време на последната бременност Блейк и Райън споделиха, че не искат да знаят дали чакат момче или момиче.

View post on Instagram
 

По повода в интервю пред Джими Фалън Райън Рейнолдс сподели преди време: „Никога не знаем предварително. Винаги чакаме, докато "слязат по улея". Донякъде се надявам на момиче... Аз самият съм малко кокошка, познавам момичета, аз съм татко на момичета, свикнал съм с това, готов съм за това."

Рейнолдс и Лайвли се ожениха през 2012 г. Двамата са винаги заедно на червения килим, а в социалните мрежи не спират да се шегуват един с друг.

През юли 2010 г. двамата се появяват заедно на Comic-Con, за да промотират филма „Зеленият фенер“, в който участват. Но все още не са двойка - той е женен за Скарлет Йохансон, а тя се среща с партньора си от „Клюкарката“, Пен Баджли.

През октомври 2011 г. се появяват и първите слухове, че двамата са заедно, след като са забелязани да излизат от апартамента на Рейнолдс в Бостън.

Двамата се женят на тайна церемония в Южна Каролина на 10 септември 2012 г. През октомври 2014 г. двойката споделя, че очакват първото си дете. А през януари следващата година се ражда дъщеря им Джеймс. През септември 2016 г. на бял свят се появява и втората им дъщеря – Инес, а след още три години и третата – Бети.