Бременната Джорджина сподели сладка снимка как децата ѝ целуват коремчето в очакване на близнаците

Кристиано Роналдо и любимата му споделиха очарователни кадри от плажа в Дубай, на които ясно се вижда наедрялото коремче на очакващата близнаци Джорджина.

View post on Instagram
 

На снимките са и техните деца – 4-годишните близнаци Ева-Мария и Матео, 4-годишната Алана Мартина и 11-годишният Кристиано-младши. Един от фотосите е особено умилителен. На него трите 4-годишни малчугани целуват бременното коремче на мама, показвайки братска и сестринска загриженост.

„Толкова съм горда с красивото си семейство. В Дубай мечтите стават реалност“, гласи постът в Инстаграм на щастливата майка.

View post on Instagram
 

Припомняме, че в края на миналата седмица Джорджина Родригес навърши 28 години, а начинът, по който Кристиано я поздрави, бе внушителен. Нейният образ се появи на най-високата сграда в света – дубайския небостъргач Бурж Халифа.

View post on Instagram
 

Новината, че той и Джорджина очакват още една двойка близнаци Роналдо съобщи през октомври, а през декември футболната звезда разкри, че те ще бъдат момче и момиче.

Припомняме, че близанците Ева и Матео бяха родени чрез сурогатна майка. 4-годишната Алана е родена от Джорджина, а най-големият син на футболистът - Кристиано-младши е рожба на майка, чието име продължава да тъне в мистерия.

View post on Instagram
 

Четете още: Кейти Прайс с профил в OnlyFans- трябва да изкара 1 милион, за да си плати кредита